Η Παναγια Τησ Τηνου - Panagia Ths Thnoy Fwtografies / Την προσκύνησαν αμέσως οι κολοκοτρώνης, μιαούλης, νικηταράς…

Η Παναγια Τησ Τηνου - Panagia Ths Thnoy Fwtografies / Την προσκύνησαν αμέσως οι κολοκοτρώνης, μιαούλης, νικηταράς…. Τό παιδί μου είναι τυφλό, τό μονάκριβο αγόρι μου. Οσοι έχουν ασχοληθεί με την εύρεση της εικόνας και την ανέγερση του ναού, θεωρούν ότι το πρώτο θαύμα που καταγράφηκε, ήταν το 1823, όταν θεραπεύτηκε από την πανώλη ένα νεαρό παιδί. Η εικόνα της παναγίας της τήνου, στην οποία αποδίδονται πολλά θαύματα, βρέθηκε στις 30 ιανουαρίου 1823, στο κτήμα δοξαρά στην τήνο μετά από σχετικά οράματα της μοναχής αγίας πελαγίας. Δυο χρόνια σχεδόν πριν την εύρεση της εικόνας, η θεοτόκος είχε δώσει το πρώτο της μήνυμα στην τήνο, για τον θαμμένο στη γη της ιερό θησαυρό. Όλα τά παιδιά, παναγιά μου, βλέπουν, παίζουν, τρέχουν, χαίρονται τόν ήλιο, τή θάλασσα, τά πάντα, γιατί τό δικό μου νά ζή στό σκοτάδι;

Η εικόνα της παναγίας της τήνου δεν απεικονίζει την κοίμηση της θεοτόκου αλλά τον ευαγγελισμό. Είς δόξαν του έν τριάδι θεού και της υπεραγίας δεσποίνης ημών θεοτόκου. Η γερόντισσα πελαγία η τηνία αναπαύεται στο κελί της, στο μοναστήρι της κυρίας των αγγέλων στο κεχροβούνι. 8 ιουλίου 1822, ξημέρωμα κυριακής: Πέρα από την ανακούφιση και τη στήριξη που προσφέρει στους πιστούς της, η παναγία της τήνου συνεχίζει ακόμη και σήμερα να ενισχύει μέσω του ιδρύματος όλους αυτούς που έχουν ανάγκη και.

Ekklhsia Online Twra An8rwpoi Ka8e Hlikias Gonatistoi Sthn Panagia Ths Thnoy Fwto Ekklhsia Online
Ekklhsia Online Twra An8rwpoi Ka8e Hlikias Gonatistoi Sthn Panagia Ths Thnoy Fwto Ekklhsia Online from www.ekklisiaonline.gr
Η γερόντισσα πελαγία η τηνία αναπαύεται στο κελί της, στο μοναστήρι της κυρίας των αγγέλων στο κεχροβούνι. Μάλιστα, πρόκειται για οκταήμερο εορτασμό, ο οποίος και διαρκεί έως τα «εννιάμερα της θεοτόκου», στις 23 αυγούστου. 8 ιουλίου 1822, ξημέρωμα κυριακής: Η ημερομηνία με την οποία έχει συνδεθεί ο εορτασμός της παναγίας τήνου δεν είναι άλλη από τις 15 αυγούστου, ημέρα κοιμήσεως της θεοτόκου. Οσοι έχουν ασχοληθεί με την εύρεση της εικόνας και την ανέγερση του ναού, θεωρούν ότι το πρώτο θαύμα που καταγράφηκε, ήταν το 1823, όταν θεραπεύτηκε από την πανώλη ένα νεαρό παιδί. Λέγεται ότι είδε τρεις κυριακές το ίδιο όνειρο και παρακίνησε τον μητροπολίτη της τήνου γαβριήλ να οργανώσει ανασκαφές στον. Δυο χρόνια σχεδόν πριν την εύρεση της εικόνας, η θεοτόκος είχε δώσει το πρώτο της μήνυμα στην τήνο, για τον θαμμένο στη γη της ιερό θησαυρό. Στη θαυματουργή εικόνα της παναγίας της τήνου, η μεγαλόχαρη απεικονίζεται σε στάση προσευχής να προφέρει τα λόγια από ένα ανοιχτό βιβλίο.

Εάν, δίχως την πρόθεσή μας θίγουμε πνευματικά δικαιώματα, παρακαλούμε για την ενημέρωσή μας.

Το 1822 η αδελφή πελαγία από την ιερά μονή κεχροβουνίου είδε την παναγία να της ζητά να βρει μια θαυματουργή εικόνα που ήταν χρόνια θαμμένη στη γη. Στο νησί της παναγιάςβίντεο του ιερού ναού της ευαγγελιστρίας της τήνου Στο σημείο που βρέθηκε η εικόνα της παναγίας της τήνου οικοδομήθηκε ο μεγαλοπρεπής ναός, που αποτελεί το πρώτο σπουδαίο αρχιτεκτονικό έργο του νεοσυσταθέντος ελληνικού κράτους. Πως είναι όμως η εικόνα της παναγίας πίσω από τα τάματα. Είς δόξαν του έν τριάδι θεού και της υπεραγίας δεσποίνης ημών θεοτόκου. Στην τήνο βρίσκεται η δημόσια τηλεόραση της ερτ με αφορμή τον εορτασμό της εθνικοθρησκευτικής πανηγύρεως 15ης αυγούστου. H παναγία της τήνου, ανακαλύφθηκε από το όραμα μιας μοναχής και έσπασε στα δύο από το χτύπημα της αξίνας. Η εικόνα της παναγίας της τήνου δεν απεικονίζει την κοίμηση της θεοτόκου αλλά τον ευαγγελισμό. H εικόνα έχει θαυματουργές ικανότητες και η παναγιά της τήνου είναι ένα από τα σημαντικότερα θρησκευτικά προσκυνήματα στην χώρα. Επισκεψη στην παναγια τησ τηνου Η γερόντισσα πελαγία η τηνία αναπαύεται στο κελί της, στο μοναστήρι της κυρίας των αγγέλων στο κεχροβούνι. Η παναγια τησ τηνου σε απίθανη τιμή στο public.gr, τον απόλυτο προορισμό για ταινίες και σειρές στην ελλάδα! Εσυ πως το εξηγεις???γιατι σημασια εχει εσυ πως το εξηγεις.η δικη μου η αποψη ας πουμε δεν σημαινει οτι ειναι και η σωστη.καμια φορα ξερε.

Πέρα από την ανακούφιση και τη στήριξη που προσφέρει στους πιστούς της, η παναγία της τήνου συνεχίζει ακόμη και σήμερα να ενισχύει μέσω του ιδρύματος όλους αυτούς που έχουν ανάγκη και. Πρόκειται για μια εικόνα με ιδιαίτερη τεχνοτροπία η οποία σύμφωνα με κάποιους μελετητές αποδίδεται στον απόστολο λουκά. Η παναγια τησ τηνου εκκλησιες η τήνος θεωρείται διεθνώς ένα από τα σημαντικότερα κέντρα της ορθόδοξης χριστιανικής λατρείας. Οσοι έχουν ασχοληθεί με την εύρεση της εικόνας και την ανέγερση του ναού, θεωρούν ότι το πρώτο θαύμα που καταγράφηκε, ήταν το 1823, όταν θεραπεύτηκε από την πανώλη ένα νεαρό παιδί. Σύμφωνα με την ημερομηνία που είναι σκαλισμένη στο ξυλόγλυπτο τέμπλο, τα θυρανοίξια του ναού της παναγίας έγιναν το 1825.

Panagia Ths Thnoy H Eikona Poy Anakalyf8hke Apo To Orama Mias Monaxhs Kai Espase Sta Dyo Apo To Xtyphma Ths A3inas Thn Proskynhsan Amesws Oi Kolokotrwnhs Miaoylhs Nikhtaras Mhxanh Toy Xronoy
Panagia Ths Thnoy H Eikona Poy Anakalyf8hke Apo To Orama Mias Monaxhs Kai Espase Sta Dyo Apo To Xtyphma Ths A3inas Thn Proskynhsan Amesws Oi Kolokotrwnhs Miaoylhs Nikhtaras Mhxanh Toy Xronoy from www.mixanitouxronou.gr
Στο νησί της παναγιάςβίντεο του ιερού ναού της ευαγγελιστρίας της τήνου About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Η αγια πελαγια και η παναγια τησ τηνου. Εάν, δίχως την πρόθεσή μας θίγουμε πνευματικά δικαιώματα, παρακαλούμε για την ενημέρωσή μας. Η θαυματουργη εικονα τησ παναγιασ τησ τηνου, διχωσ τα ταματα. Εσυ πως το εξηγεις???γιατι σημασια εχει εσυ πως το εξηγεις.η δικη μου η αποψη ας πουμε δεν σημαινει οτι ειναι και η σωστη.καμια φορα ξερε. Η ημερομηνία με την οποία έχει συνδεθεί ο εορτασμός της παναγίας τήνου δεν είναι άλλη από τις 15 αυγούστου, ημέρα κοιμήσεως της θεοτόκου. Live web camera tinos port.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της ερτ, σήμερα, σάββατο, 14 αυγούστου στις 20.00 το απόγευμα θα υπάρχει ζωντανή σύνδεση με τον ιερό ναό της ευαγγελιστρίας για το.

Στην τήνο βρίσκεται η δημόσια τηλεόραση της ερτ με αφορμή τον εορτασμό της εθνικοθρησκευτικής πανηγύρεως 15ης αυγούστου. Δύο χρόνια αργότερα η μοναχή πελαγία για τρεις συνεχόμενες εβδομάδες (κυριακή 9,16,23/7/1822), έβλεπε στον ύπνο της την παναγία να της ζητά να οργανώσει ανασκαφές για να ξεθάψουν και να ανακαινίσουν τον ναό της που είναι θαμμένος στον αγρό του αντωνίου δοξαρά, στην χώρα. Η ημερομηνία με την οποία έχει συνδεθεί ο εορτασμός της παναγίας τήνου δεν είναι άλλη από τις 15 αυγούστου, ημέρα κοιμήσεως της θεοτόκου. Η ιερή εικόνα της παναγίας της τήνου που φυλάσσεται στο νησί, έχει συνδεθεί άμεσα με την πίστη του έλληνα για την παναγία αλλά και με τους απελευθερωτικούς αγώνες του λαού μας τους προηγούμενους δυο αιώνες. Γλυκειά τού κόσμου δέσποινα, ξέρεις τόν μοναδικό, τόν μεγάλο καημό τής ζωής μου. Μάλιστα, ο κολοκοτρώνης, ο μιαούλης, ο νικηταράς και ο μακρυγιαννης έσπευσαν να την προσκυνήσουν, καθώς η. Η εικόνα που ανακαλύφθηκε από το όραμα μιας μοναχής και έσπασε στα δύο από το χτύπημα της αξίνας. Η παναγια τησ τηνου εκκλησιες η τήνος θεωρείται διεθνώς ένα από τα σημαντικότερα κέντρα της ορθόδοξης χριστιανικής λατρείας. Πως είναι όμως η εικόνα της παναγίας πίσω από τα τάματα. Ένα χρόνο αργότερα, το καλοκαίρι του 1822, η μοναχή πελαγία (κατά κόσμον λουκία νεγρεπόντη), που εγκαταβιούσε στο ορθόδοξο μοναστήρι της παναγίας κεχροβουνίου, είδε επανειλημμένα στον ύπνο της την παναγία, η οποία τη διέταξε να παρουσιασθεί στους πρόκριτους του νησιού και. Στο νησί της παναγιάςβίντεο του ιερού ναού της ευαγγελιστρίας της τήνου Η αγια πελαγια και η παναγια τησ τηνου. Η παναγια τησ τηνου σε απίθανη τιμή στο public.gr, τον απόλυτο προορισμό για ταινίες και σειρές στην ελλάδα!

Γλυκειά τού κόσμου δέσποινα, ξέρεις τόν μοναδικό, τόν μεγάλο καημό τής ζωής μου. Η εικόνα που ανακαλύφθηκε από το όραμα μιας μοναχής και έσπασε στα δύο από το χτύπημα της αξίνας. Η εικόνα της παναγίας της τήνου, στην οποία αποδίδονται πολλά θαύματα, βρέθηκε στις 30 ιανουαρίου 1823, στο κτήμα δοξαρά στην τήνο μετά από σχετικά οράματα της μοναχής αγίας πελαγίας. Στην τήνο βρίσκεται η δημόσια τηλεόραση της ερτ με αφορμή τον εορτασμό της εθνικοθρησκευτικής πανηγύρεως 15ης αυγούστου. Είς δόξαν του έν τριάδι θεού και της υπεραγίας δεσποίνης ημών θεοτόκου.

Ta Tamata Twn Diashmwn Sthn Panagia Ths Thnoy Apo Thn Alikh Boygioyklakh Mexri Ton Tews Basilia Kwnstantino
Ta Tamata Twn Diashmwn Sthn Panagia Ths Thnoy Apo Thn Alikh Boygioyklakh Mexri Ton Tews Basilia Kwnstantino from www.zarpanews.gr
Live web camera tinos port. Απέναντί της είναι ο αρχάγγελος γαβριήλ που κρατάει στα χέρια του έναν κρίνο ο οποίος συμβολίζει την αγνότητα, ενώ το άγιο πνεύμα με. Ένα χρόνο αργότερα, το καλοκαίρι του 1822, η μοναχή πελαγία (κατά κόσμον λουκία νεγρεπόντη), που εγκαταβιούσε στο ορθόδοξο μοναστήρι της παναγίας κεχροβουνίου, είδε επανειλημμένα στον ύπνο της την παναγία, η οποία τη διέταξε να παρουσιασθεί στους πρόκριτους του νησιού και. Όλα τά παιδιά, παναγιά μου, βλέπουν, παίζουν, τρέχουν, χαίρονται τόν ήλιο, τή θάλασσα, τά πάντα, γιατί τό δικό μου νά ζή στό σκοτάδι; Άξια προσοχής είναι ο σταυρός αγιασμού, εύρημα και αφιέρωμα των ελλήνων στρατιωτών της κλεισούρας το 1940, η παλαιά αργυρεπίχρυση θήκη της αγίας εικόνας (βενετία 1830) με επίστεψη αγγέλων του νικηφόρου λύτρα, ο χρυσοκέντητος επιτάφιος της κοκόνας ρολογά, ονομαστής. Το 1821, στις αρχές της ελληνικής επανάστασης, εμφανίστηκε στον ύπνο ενός γέροντα, του μιχάλη πολυζώνη, η παναγία και τον διέταξε. Σύμφωνα με το πρόγραμμα της ερτ, σήμερα, σάββατο, 14 αυγούστου στις 20.00 το απόγευμα θα υπάρχει ζωντανή σύνδεση με τον ιερό ναό της ευαγγελιστρίας για το. Πρόκειται για μια εικόνα με ιδιαίτερη τεχνοτροπία η οποία σύμφωνα με κάποιους μελετητές αποδίδεται στον απόστολο λουκά.

Πρόκειται για μια εικόνα με ιδιαίτερη τεχνοτροπία η οποία σύμφωνα με κάποιους μελετητές αποδίδεται στον απόστολο λουκά.

Μάλιστα, ο κολοκοτρώνης, ο μιαούλης, ο νικηταράς και ο μακρυγιαννης έσπευσαν να την προσκυνήσουν, καθώς η. Η γερόντισσα πελαγία η τηνία αναπαύεται στο κελί της, στο μοναστήρι της κυρίας των αγγέλων στο κεχροβούνι. Είς δόξαν του έν τριάδι θεού και της υπεραγίας δεσποίνης ημών θεοτόκου. Επισκεψη στην παναγια τησ τηνου Άξια προσοχής είναι ο σταυρός αγιασμού, εύρημα και αφιέρωμα των ελλήνων στρατιωτών της κλεισούρας το 1940, η παλαιά αργυρεπίχρυση θήκη της αγίας εικόνας (βενετία 1830) με επίστεψη αγγέλων του νικηφόρου λύτρα, ο χρυσοκέντητος επιτάφιος της κοκόνας ρολογά, ονομαστής. Στη θέση αυτή κτίσθηκε ναός, στον οποίο εναποτέθηκε η εικόνα. Η παναγια τησ τηνου εκκλησιες η τήνος θεωρείται διεθνώς ένα από τα σημαντικότερα κέντρα της ορθόδοξης χριστιανικής λατρείας. 8 ιουλίου 1822, ξημέρωμα κυριακής: Δυο χρόνια σχεδόν πριν την εύρεση της εικόνας, η θεοτόκος είχε δώσει το πρώτο της μήνυμα στην τήνο, για τον θαμμένο στη γη της ιερό θησαυρό. H εικόνα έχει θαυματουργές ικανότητες και η παναγιά της τήνου είναι ένα από τα σημαντικότερα θρησκευτικά προσκυνήματα στην χώρα. Η εικόνα που ανακαλύφθηκε από το όραμα μιας μοναχής και έσπασε στα δύο από το χτύπημα της αξίνας. Λέγεται ότι είδε τρεις κυριακές το ίδιο όνειρο και παρακίνησε τον μητροπολίτη της τήνου γαβριήλ να οργανώσει ανασκαφές στον. Στην τήνο βρίσκεται η δημόσια τηλεόραση της ερτ με αφορμή τον εορτασμό της εθνικοθρησκευτικής πανηγύρεως 15ης αυγούστου.

Στη θέση αυτή κτίσθηκε ναός, στον οποίο εναποτέθηκε η εικόνα παναγια της τηνου. Οσοι έχουν ασχοληθεί με την εύρεση της εικόνας και την ανέγερση του ναού, θεωρούν ότι το πρώτο θαύμα που καταγράφηκε, ήταν το 1823, όταν θεραπεύτηκε από την πανώλη ένα νεαρό παιδί.
Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama